Tel:+40 745 153 381

Email: contact@drtatulescu.com

Mărirea sânilor

Implanturile mamare se pozitioneaza fie in planul dintre glanda mamara si muschiul pectoral,
fie sub muschiul pectoral. Decizia nu este una aleatorie ci este dictata de particularitatile anatomice ale sanilor si peretelui toracic ale fiecarei paciente.  Tipul implantului, dimensiunile sale, calea de abord chirurgical (incizia) si planul de  pozitionare sunt stabilite in cadrul consultului chirurgical preoperator.

 

Consultul preoperator  stabileste contactul cu echipa medicala.  Este momentul in care toate intrebarile dumneavoastra referitoare la interventia chirurgicala trebuie sa capete raspuns.  Comunicarea trebuie sa fie deschisa si relaxata.  Veti primi o serie de intrebari si recomandari din partea medicului dvs;  este in egala masura important ca dumneavoastra sa primiti raspunsurile asteptate din partea echipei medicale.

 

Alegerea implantului

Nu este o decizie unilaterala. In functie de dorintele Dvs. medicul va poate face mai multe recomandari, limitele implantului fiind stabilite prin masuratorile efectuate in cadrul consultului.

Fie ca va doriti o marire discreta de volum sau niste sani plini, un decolteu generos cu polul superior rotunjit sau un aspect mai natural, comunicati cu medicul Dvs si, din optiunile disponibile, veti alege implantul care vi se potriveste cel mai bine.

alegereimplant

 

 

Informatii generale

Informati medicul despre orice suferinta trecuta sau prezenta, oricat de nesemnificativa vi s-ar parea.

Comunicati medicului daca urmati o dieta sau luati vreun medicament – fie el de sinteza, naturist sau empiric.

Este important sa intrerupeti orice tratament care influenteaza timpul de sangerare cu 2 saptamani inainte de interventia chirurgicala. Daca tratamentul anticoagulant nu poate fi intrerupt veti stabili impreuna cu medicul Dvs un tratament de substitutie care sa permita controlul perioperator al sangerarii.

Interventia chirurgicala nu se va suprapune perioadei menstruale.

Fumatul trebuie evitat perioperator pe o perioada cat mai extinsa deoarece diminueaza calitatea si viteza vindecarii.

Puteti consuma alimente solide pana la miezul noptii dinaintea operatiei; puteti bea apa (nu alte lichide) pana la 6 ore inaintea interventiei.

 

Analize necesare

Sunt recomandate  analize uzuale de sange care se vor efectua in saptamana premergatoare operatiei si o ecografie a sanilor (sau mamografie). Daca in cadrul consultului preoperator  medicul constata ca sunt necesare investigatii suplimentare, vi le va indica.