Tel:+40 745 153 381

Email: contact@drtatulescu.com

Lipoaspiraţia

 

Este una dintre cele mai cunoscute  interventii de chirurgie estetica pentru un motiv evident : are succes acolo unde altii au dat greş.  Exista zone ale corpului din care grasimea, odata depusa, nu poate fi mobilizata cu nici un exercitiu fizic, dieta, masaj sau alta tehnica miraculoasa cu suport stiintific indoielnic.

 

Lipoaspiratie, liposuctie, lipoabsorbtie – oricare din aceste nume posibile descriu intocmai esenta procedurii : extractia grasimii.

Cu o indicatie corecta si o tehnica impecabila, lipoaspiratia genereaza rezultate spectaculoase.

 

Nu recomand  lipoaspiratia pacientilor cu distributie globala si uniforma a grasimii, lipoaspiratia nu este o metoda de slabit. Pacientilor care asociaza si laxitate sau exces tegumentar le propun  o procedura de excizie chirurgicala.

 

De aceea termenul general de „lipoaspiratie” e inlocuit de  „liposculptura”, adica modelarea  grasimii care depaseste conturul firesc al corpului. Si in foarte multe cazuri  exista  putina grasime prost distribuita si rebela la exercitii fizice : pe abdomen (in special subombilical), in flancuri (lateralul abdomenului), pe solduri si interiorul copaselor.  Ideea de liposculptura  e cel mai bine surprinsa de procedura aplicata pe zone delicate si de suprafata mica, unde precizia chirurgului e esentiala : sub barbie, in jurul genunchilor, gleznelor  etc.

 

Putem discuta despre lipoaspiratie si alege procedura care vi se potriveste in cadrul unei consultatii.