Tel:+40 745 153 381

Email: contact@drtatulescu.com

Alte proceduri

Labioplastia

 

Confortul intim al unei femei  si viata sexuala, desi sunt subiecte tabu, pot fi cu siguranta imbunatatite printr-o interventie chirurgicala relativ simpla. Reducerea dimensiunilor labiilor mici nu e numai o chestiune de estetica.  Uneori e o necesitate pentru igiena locala si siguranta de sine.

Vindecarea dupa operatie e rapida  si va puteti relua activitatea sexuala dupa cateva saptamani.

 

 

Marirea penisului

 

Interventia are doua componente – alungirea si ingrosarea – care pot fi efectuate independent una de cealalta.

Alungirea  se realizeaza prin sectionarea ligamentelor care suspenda penisul de osul pubian, eliberand astfel tesutul erectil din spatele ligamentelor. Dupa operatie penisul erect nu va mai fi orientat ascendent ci orizontal insa castigul de lungime va fi evident. Cicatricea va fi ascunsa de parul din regiunea pubiana.

Îngroşarea se face prin injectarea de grasime autologa purificata si centrifugata, metoda cu o buna stabilitate in timp: intre 40 si 70% din grasimea injectata in timpul interventiei  se va revasculariza  si se va integra definitiv.

 

 

Deviatiile  penisului, fie ca sunt naturale, posttraumatice sau patologice (Boala Peyronie) influenteaza negativ actul sexual.  Cele mai multe cazuri pot fi corectate chirurgical.  Interventiile se realizeaza sub rahianestezie si au nevoie de o perioada de recuperare de cateva saptamani. Va pot oferi mai multe detalii in cadrul unei consultatii.